• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری اولین کمیته برون بخش هماهنگی اجرای برنامه مکمل یاری ویتامین D و آهن یاری

| تاریخ ارسال: 1397/6/13 |

اولین کمیته برون بخش هماهنگی اجرای برنامه مکمل یاری ویتامین دی و آهن یاری در مورخ 97/6/11 باحضور مسئولین شبکه بهداشت و کارشناس سلامت آموزش و پرورش در ستاد شبکه بهداشت رباط کریم برگزار شد.
اولین کمیته برون بخش هماهنگی اجرای برنامه مکمل یاری با ویتامین D و آهن یاری درمدارس دخترانه دوره های اول ودوم متوسطه شهرستان درسال تحصیلی 98-97 1397 با حضورحاجی باقری کارشناس مسئول واحدسلامت جوانان و نوجوانان و مدارس ، قمرپور کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده و فیضی کارشناس سلامت آموزش وپرورش شهرستان زهره محمدی کارشناس مدارس و حامدی کارشناس تغذیه شبکه در ستاد شبکه بهداشت رباط کریم برگزارگردید.
در ابتدا قمرپور هدف ازبرگزاری این کمیته را هماهنگی در خصوص اجرای مطلوب برنامه در شهرستان و رفع مشکلات سال تحصیلی گذشته بیان کرد ، درادامه حامدی به بیان مشکلات مشاهده شده دراجرای برنامه درسال تحصیلی گذشته پرداخت . درپایان  پس از بحث و تبادل نظر مواردی نیز به تصویب رسید.
همچنین درنشست دیگری باحضور دکترجاهد کارشناس مسئول بهداشت و دندان شبکه درمورد برنامه طرح وارنیش تراپی(چگونگی اجرای طرح وارنیش تراپی ومعاینات دهان ودندان  پایه ششم ؛تقسیم دانش آموزان وازرجاع به مراکز) برنامه برنامه ورزش وفعالیت فیزیکی وتمرینات کششی؛ برنامه طرح مروج سلامت وپدیکلوزیس وهماهنگی سایرطرح ها  (توام تغذیه در مدارس- معاینات پایه 4و7و10آموزش درمدارس؛ آموزش معلمین ورابطین مدارس - طرح شیر شما  وبهداشت محیط و بوفه مدارس-یدسنجی بلوغ)مورد بحث قرار گرفت  ومصوباتی نیز تصویب گردید.

دفعات مشاهده: 1295 بار   |   دفعات چاپ: 249 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر