پیام تبریک رئیس محترم دانشکده به جناب آقای یوسف مرادی دانشجوی دکتری اپیدمیولوژی

| تاریخ ارسال: 1397/9/27 |
جناب آقای دکتر یوسف مرادی

پژوهش از مهم ترین اولویت های بنیادین هرجامعه بوده و ارتقای عرصه های علمی، تنها با کوشش مستمر پژوهشگران خلاقی که این مسیر را بااقتدار ادامه می دهند تحقق می یابد بدیهی است نام پرافتخار ایران اسلامی با داشتن چنین محققین گرانقدری همیشه در عرصه گیتی خواهد درخشید .
با فرارسیدن هفته پژوهش موفقیتها وتلاشهای پژوهشگران دانشگاه را ارج می نهیم .لذا بدینوسیله مراتب تقدیر وتشکر خود را از جنابعالی که به عنوان "دانشجویان پژوهشگر مقالات منتشر شده کتب ، شرکت در کنگره ها،جوایز معتبر دریافت شده در سال 96" شناخته شده اید اعلام می دارم .
امید است در پرتو الطاف بیکران خداوند و کوشش های ارزنده و مستمر شما و تمامی متفکران، پژوهشگران شاهد شکوفایی هرچه بیشتر دانشکده بهداشت باشیم.

دکتر یاراحمدی
                                                      رئیس دانشکده بهداشت

دفعات مشاهده: 1345 بار   |   دفعات چاپ: 122 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر