• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

انجام 1276 بازرسی بهداشتی از اماکن تحت پوشش توسط شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱ |
به همت کارشناسان و بازرسان بهداشت  محیط شبکه بهداشت و درمان رباط کریم ازابتدای طرح بسیج سلامت نوروزی تا ساعات اولیه سال 98، بیش از 1276 بازرسی بهداشتی از اماکن تحت پوشش این شبکه بعمل امد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، به همت کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط این  شبکه  ازابتدای طرح بسیج سلامت نوروزی تا ساعات اولیه سال 98، بیش از 1276 بازرسی بهداشتی از اماکن تحت پوشش بعمل امد.
اکیپ های نظارتی بهداشت محیط این شبکه  از 1276 امکنه تهیه و توزیع مواد  غذایی، اماکن عمومی و بین راهی و سامانه ابرسانی ، بازرسی بهداشتی بعمل آوردند و دراین راستا قریب به 71 اخطار صادرو 16 مورد به مراجع قضایی معرفی و 8 واحدمتخلف نیز تعطیل شدند.
توضیح اینکه در این بازدیدها بیش از 1201 رسانه آموزشی مرتبط بین متصدیان نیز توزیع شد.

دفعات مشاهده: 785 بار   |   دفعات چاپ: 69 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر