• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

دیدار عیدانه مدیر و مسئولین شبکه بهداشت و درمان رباط کریم با کارشناسان واحد های ستادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۵ |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکتر گلشنی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم با همراهی گروه معاونین با حضور در واحد های ستادی فرارسیدن عید نوروز و سال نو را تبریک و شادباش  گفت.
در این دیدار صمیمانه وی اظهار داشت:  درسال جدید امید است  با استعانت از خداوند متعال و با درایت و آگاهی کامل نسبت به مسئولیت خطیری که به عهده ما محول شده، همچنین با بهره گیری تمام توان وظرفیت خود در خدمت رسانی مؤثر و مناسب به مردم عزیزمنطقه و تحقق اهداف و برنامه ها دانشگاه موفق و مؤید باشیم.

دفعات مشاهده: 695 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر