• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

بازدید نوروزی مدیر و مسئولین شبکه بهداشت و درمان رباط کریم از مراکز خدمات جامع سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۵ |
دکتر گلشنی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم با همراهی گروه معاونین با حضوردر مراکز خدمات جامع سلامت انجم اباد، منجنیل آباد، آلارد و کیکاور،  فرارسیدن عید نوروز و سال نو را به همکاران تبریک و شادباش  گفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان با همراهی گروه معاونین با حضوردر مراکز خدمات جامع سلامت انجم اباد، منجیل آباد، آلارد و کیکاور در پنجمین روز فروردین سال 98،  فرارسیدن عید نوروز و سال نو را به همکاران تبریک و شادباش گفت.
در این دیدار صمیمانه وی ضمن تقدیر از تلاشهای ارزنده همکاران، از روند ارائه خدمات بازدید کرده، اظهارداشت:  درسال جدید امید است با استعانت از خداوند متعال و با درایت و آگاهی کامل نسبت به مسئولیت خطیری که به عهده شما محول شده است  در خدمت رسانی مؤثر و مناسب به مردم عزیزمنطقه موفق و سربلند باشید.

دفعات مشاهده: 1113 بار   |   دفعات چاپ: 61 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر