• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

اعلام شرایط آماده باش به تمامی اعضای چارت فرماندهی حادثه نظام سلامت شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۵ |
با توجه به ادامه بارندگی کشور و ناپایدار بودن شدید جوی و احتمال سرریز شدن رودخانه های منطقه، ضمن اعلام فراخوان، تیم های ارزیابی و عملیاتی چارت فرماندهی حادثه نظام سلامت شهرستان رباط کریم در حال آماده باش هستند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمانر باط کریم، باتوجه به ادامه بارندگی کشور و ناپایدار بودن شدید جوی و احتمال سرریز شدن رودخانه های منطقه و با عنایت به تصمیم جلسه مدیریت بحران شهرستان رباط کریم و صدور دستور دکترجواد گلشنی مدیرشبکه بهداشت و درمان و فرمانده حادثه در نظام سلامت شهرستان، شرایط آماده باش به تمامی اعضای چارت فرماندهی حادثه (نظام سلامت) شهرستان اعلام شد.
توضیح اینکه در این آماده باش  به تمامی تیم های ارزیابی سریع و عملیاتی  شرایط آماده باش  اعلام و اطلاع رسانی شد.

دفعات مشاهده: 985 بار   |   دفعات چاپ: 89 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر