• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

عملکرد شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در 15 روز اجرای برنامه سلامت نوروزی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۵ |
از آغاز برنامه سلامت نوروزی (20 اسفند 97) تا پایان پنجمین روز بهار،1364 بازرسی ازمراکز تهیه ، عرضه و فروش مواد غذایی و  اماکن بین راهی، پلمپ 8واحد متخلف و معدوم سازی قریب به 568 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی و2035 خدمت توسط بازرسان پرتلاش حوزه تحت پوشش شبکه بهداشت انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه  بهداشت و درمان رباط کریم: دکتر جواد گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم  در مصاحبه با روابط عمومی این شبکه گفت:در راستای اجرای بهینه و مطلوب برنامه سلامت نوروزی، تا روز پنجم سال جاری، 8واحد غیرمجاز تعطیل و پلمپ شده و 16واحد نیز به مراجع قضائی معرفی و با 6دست فروش و دوره‌گرد نیز در راستای حفظ سلامت مردم شریف منطقه برخورد قانونی شد و حدود 23بازرسی و گشت مشترک با سازمان ها و دستگاه های اجرایی و نظارتی هم طراز صورت گرفت.
 وی اظهار داشت: تا پنجم فروردین امسال،22 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی، 71 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی و استخرهای شنا و همچنین693 مورد سنجش کلر باقیمانده آب شرب، انجام شده است.
این مقام مسئول با تأکید بر لزوم و اهمیت ارائه خدمات بهداشتی به مردم عزیز، افزود: .سه مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان در ایام تعطیلات فعال بوده و خدمات بهداشتی  و درمانی را به مردم ارائه می دهند.
 مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم گفت: از 20اسفند 97تا پنجمین روز از سال جدید بر اساس گزارش سامانه سیب،66220 خدمت بهداشتی نظیر: واکسیناسیون، مراقبت مادر و کودک، ویزیت پزشک و... به 14679 مراجعه کننده ارائه و200موردغربالگری هایپوتیروئیدی نوزادان (پاشنه پا)انجام شد.
 وی با  اشاره به آمادگی کامل شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در ایام نوروز عنوان کرد: در این ایام علاوه برساعات اداری درساعات غیر اداری و روز‌های تعطیل نیز همکاران مشغول به کار هستند.
مدیر شبکه بهداشت  و درمان رباط کریم، ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه کارکنان این شبکه با بیان اینکه سامانه ۱۹۰، شبانه‌روز در اختیار مسافران و شهروندان خواهد بود، اظهار کرد: این سامانه پل ارتباطی پزشکان و کادر درمانی را با عموم مردم برقرار می‌کند و در صورت وجود شکایات می‌توانند با این سامانه ارتباط برقرار کنند.

دفعات مشاهده: 587 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر