• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

دیدار نوروزی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم با فرماندار شهرستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۷ |
دکتر جواد گلشنی، مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم با مهندس ساداتی ؛ فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، دکتر جواد گلشنی، مدیر شبکه بهداشت و درمان با همراهی گروه معاونین، سه شنبه 6 فروردین 98 با مهندس ساداتی ؛ فرماندارشهرستان رباط کریم  دیداروگفتگو کرد.
در این دیدارعیدانه، دکتر گلشنی ضمن تبریک سال نو، اظهارداشت با توجه به بارندگی های اخیر درکشور و احتمال  آبگرفتکی و سرریز شدن رودخانه های منطقه، فرماندهی و اعضای تیم حادثه در نظام سلامت شهرستان رباط کریم درحالت آماده باش  می باشند.
وی در پایان تاکید کرد: پیرو برگزاری جلسه اضطراری بحران در ستاد شبکه بهداشت و درمان، ضمن اعلام آماده باش به تمامی اعضای تیم، ایجاد هماهنگی و انسجام جهت پیشگیری از سوانح و حوادث غیر مترقبه درمنطقه و انجام وظایف در دستور کار  قرارگرفت.

دفعات مشاهده: 920 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر