• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کمیته داخلی روزملی و هفته جوان در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۰ |
اولین کمیته داخلی هماهنگی هفته جوان به منظور اجرای برنامه های مرتبط با سلامت جوانان در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم: اولین کمیته داخلی هماهنگی هفته جوان به منظوراجرای برنامه های مرتبط با سلامت جوانان  با حضورکارشناسان ستادی واحد های آموزش سلامت و جوانان، نوجوانان ومدارس در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
 توضیح اینکه این کمیته باتوجه به فرارسیدن 28فروردین ماه 1398مصادف با 11شعبان وروزتولد حضرت علی اکبر(ع)وروزملی جوان و با شعار "من ارزشمند" وموضوع "با مراجعه به پایگاههای سلامت ومراکز ارائه خدمات جامع سلامت ازسلامت خودآگاه شویم" وهماهنگی های برگزاری روزملی وهفته جوان برگزارشد .
در این جلسه حاجی باقری هدف از برگزاری روزملی وهفته سلامت جوانان راحساس سازی اجتماعی معطوف کردن توجه جوانان به امرسلامت خودوحیطه هایی که باید به آن توجه کنند عنوان کرد.
 گفتنی است درادامه جلسه پس از گفتگو و تبادل نظر مواردی به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 725 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر