• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کمیته آنفلونزای فوق حاد پرندگان در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1398/1/24 |
کمیته آنفلونزا ی فوق حاد پرندگان  در سالن اجتماعات فرمانداری  شهرستان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم: پیرو گزارشات ارسالی مبنی بر آلودگی چند فارم آلوده درشهرستانهای ورامین  و قرچک، شنبه 24 فروردین 98،کمیته آنفلونزای فوق حاد پرندگان با حضور نمایندگان ادارات فرمانداری، دامپزشکی، شبکه بهداشت و درمان، نیروی انتظامی،  اداره صنعت و معدن،  شهرداریها ی رباط کریم ، پرند و نصیر شهر، بخشداری و نیروی انتظامی شهرستان  در محل فرمانداری برگزار شد.
  دراین  کمیته  تصریح شد: در حال حاضر 2 واحد مرغداری فعال تخمگذار در شهرستان فعال هستند که  یک واحد با  37800 قطعه مرغ 68 هفته بوده و 5 مرحله واکسینه و واحد دوم مرغداری سیمرغ ( مرغ مادر)یک هفته بوده  و دو مرحله واکسینه شده اند.
 گفتنی است  در این جلسه بر ارایه آموزش کلی در رابطه با انفلوانزای حاد پرندگان  وراههای انتقال وپیشگیری وشرح انتظارات واحد مبارزه با بیماریها وبهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان تاکید شد  .
د رادامه د کتر وفادارکارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت  به بیان امکانات وتوانمندیهای  این شبکه در رابطه با کنترل و پیشگیری از بروز و ابتلا به انفلوانزای حاد پرندگان   پرداخت.

دفعات مشاهده: 880 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر