• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

دیدار نوروزی نماینده مردم شهرستانهای رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی از حوزه سلامت رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۴ |
حضرت حجت الاسلام و المسلمین ، حاج اقا نوروزی، نماینده مردم شهرستانهای رباط  کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی از حوزه سلامت رباط کریم بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه ای پیرامون مشکلات حوزه بهداشت ودرمان ، پنج شنبه 22 فروردین 98، با حضور حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج اقا نوروزی؛  نماینده مردم شهرستانهای رباط  کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی ،  اعضای شورای اسلامی شهررباط کریم، مسئولین دفتر نماینده مجلس، دکتر گلشنی، مدیرشبکه بهداشت و درمان و دکتر اسدی؛ مدیر عامل  بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س)جلسه ای در محل بیمارستان تشکیل شد.
 نماینده مردم شهرستانهای رباط  کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی، ضمن تقدیر و تشکر از پویایی حوزه سلامت شهرستان و مجاهدت مسئولین شبکه بهداشت و بیمارستان ، آمادگی خود را برای مرتفع نمودن مشکلات فراروی حوزه بهداشت و درمان این شهرستان اعلام کرد.
دراین دیدار صمیمی،  دکتر گلشنی، ضمن ارائه گزارش فعالیتهای نوروزی شبکه بهداشت،  مشکلات حوزه بهداشت و محدودیتهای سال جاری راتشریح کرد ودرادامه خوشبختانه اعضای شورای اسلامی حاضر، با نگاه مثبت ، قول مساعدت دادند ، نظیر:
  • دستورمساعدت شهرداری رباط  کریم برای بهسازی دیوارهای مرکز خدمات جامع سلامت شهید شاطریان
  • دستور مساعدت شهرداری و شورای اسلامی شهر رباط کریم جهت تامین زمین در منطقه وحیدیه، بازارک وشهرک فرهنگیان و ساخت پایگاه سلامت و کمک به هزینه آژانس دراختیار
  • پیگیری نماینده مردم شهرستانهای رباط  کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی ،  جهت تامین اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام در مرکز انجم اباد ، خانه بهداشت کاظم آباد و پایگاه پرندک
  • در پایان دکتر اسدی مشکلات بیمارستان نظیر: بخشیده شدن عوارض شهرداری، رفع مشکل انشعابات آب، برق و گاز مرکز و ...را بیان کرد وحاج اقا نوروزی درخصوص رفع مشکلات مطرح شده قول مساعدت داد.

دفعات مشاهده: 447 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر