• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کمیته داخلی گرامیداشت روزملی و هفته جوان د رشبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
کمیته داخلی گرامیداشت روزملی و هفته جوان   در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، کمیته داخلی گرامیداشت روزملی و هفته جوان، پنج شنبه، 22 فروردین98، با حضور دکتر لغوی معاون شبکه بهداشت و کارشناس مسئولان ستادی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر لغوی ضمن تبریک اعیاد فرخنده شعبانیه،به  فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع)  و روزملی جوان مصادف با   28فروردین ماه 1398و 11شعبان  اشاره و تصریح کرد روز ملی جوان امسال با شعار "من ارزشمند" وموضوع "با مراجعه به پایگاههای سلامت ومراکز ارائه خدمات جامع سلامت ازسلامت خودآگاه شویم " نامگذاری شده است ودر خصوص برگزاری هر چه باشکوه تر این روز و هفته تاکید کرد.

در ادامه اهداف برگزاری هفته وروز ملی جوان توسط زهره محمدی؛ کارشناس واجد جوانان ، نوجوانان و مدارس این شبکه قرائت شد.
توضیح اینکه پس از گفتگو و تبادل نظر مواردی نظیر: آموزش جوانان حوزه علمیه برادران، آموزش دانشجویان دانشگاه، برپایی غرفه درروزجشن روزجوان، چاپ شعارهفته جوان برروی سربرگ آزمایشات  وسربرگ مکاتبات اداری و غیره به تصویب رسید.
گفتنی است : هفته جوان از28فروردین ماه آغاز وسه اردیبهشت  ماه به پایان می رسد و مقرر شد ازرابطین ادارات ودانشگاه های شهرستان که باواحدجوانان این شبکه همکاری خوبی درسال گذشته داشتند تجلیل بعمل آید.

دفعات مشاهده: 542 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر