• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه برون بخش هفته سلامت در کمیته امنیت غذای شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1398/1/26 |
جلسه برون بخش هفته سلامت در کمیته امنیت غذای شهرستان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه برون بخش هفته سلامت، یکشنبه، 25فروردین 98 در کمیته امنیت غذای شهرستان رباط کریم با حضور نمایندگان ادارات و اعضای کمیته در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
 در ابتدا نصیری کارشناس معاونت اجتماعی فرمانداری شهرستان ضمن بیان اهمیت هفته سلامت ولزوم همکاری تمامی ادارات در برگزاری باشکوه این هفته دستور کار جلسه هفته سلامت(شعار هفته سلامت و روز آن،  اعلام برنامه های پیشنهادی، معرفی بسته های خدماتی ارائه شده در واحدهای بهداشتی، معرفی سامانه یکپارچه سیب به عنوان ابزار مدیریتی) راقرائت کرد.
 سپس درادامه موسویان مسئول آموزش سلامت شبکه بهداشت با اشاره به  روز شمار این هفته با شعار "مراقبت های اولیه بهداشتی راهی بسوی پوشش همگانی سلامت"، مصوبات اجرایی در این هفته اعم از  همکاری شهرداری پرند جهت استقرار اتوبوس سلامت در فاز 6 پرند، چاپ بروشور معرفی واحدهای بهداشتی شهر پرندبه تعداد 2000 هزار برگ در قطع A5 ، برپایی نمایشگاه پوستر خطر سنجی در 2 اداره شهرستان،  چاپ و نصب بنر هفته سلامت توسط شهرداری ها، مانور ناوگان سلامت در سطح شهر رباط کریم، نواختن زنگ سلامت در یکی از مدارس سطح شهرستان، تمرین دور میزی بلایا توسط اعضای کمیته بحران شبکه بهداشت وغیره رابیان کرد.
سپس طباطبایی مسئول گسترش شبکه بهداشت نیزدر مورد مراقبتهای بهداشتی اولیه ((PHC، اجزای مراقبتهای بهداشتی اولیه، پرونده الکترونیک سلامت(سامانه یکپارچه بهداشت سیب)، دلایل تمایل به ایجاد پرونده سلامت الکترونیک ومزایای استفاده از آن، نقاط قوت و فرصت های این  سامانه ، نقاط ضعف  و تهدیدها ی آن صحبت کرد.
درادامه مسئول گسترش شبکه بهداشت ضمن ارائه گزارشی از اطلاعات جمعیتی  سامانه سیب  شهرستان رباط کریم تا فروردین 98،  به تفکیک هر شهر و روستا ،  با توجه به ظرفیتهای موجود در ادارات منطقه، پیشنهاداتی برای بهبود پوشش ثبت جمعیتی و تلفن همراه خانوار ها در سامانه سیب را عنوان کرد.
در پایان کارشناس معاونت اجتماعی فرمانداری ضمن جمع بندی مباحث مطرح شده درجلسه، بر استفاده از تمامی ظرفیت های اطلاع رسانی در راستای معرفی بسته های خدماتی و واحدهای بهداشتی توسط ادارات منطقه تاکید کرد.
سپس بسته آموزشی شامل پمفلت خدمات نوین سلامت برای زنان و مردان میانسال و همچنین با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان توصیه های بهداشتی در تغذیه ماه مبارک رمضان بین حاضرین درجلسه توزیع شد.

دفعات مشاهده: 900 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر