• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری چهارمین نشست هم اندیشی در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۹ |
چهارمین نشست هم اندیشی با حضور مدیرو مسئولین شبکه بهداشت و درمان و امام جماعت این شبکه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، چهارمین نشست هم اندیشی باحضورمدیر، معاونان و کارشناس مسئولان واحد های ستادی و امام جماعت این شبکه، یک شنبه، هشتم اردیبهشت98، در سالن اجتماعات ستاد برگزار شد.
دراین نشست هم اندیشی حجت الاسلام و المسلمین، حیدری رئیس اداره تبلیغات اسلامی و امام جماعت شبکه بهداشت ضمن اشاره به درپیش بودن ماه مبارک رمضان و برکات معنوی آن،از همکاری مجموعه شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در برگزاری کلاسهای آموزشی برای معتکفین در مساجد تقدیر و تشکر کرد ودر ادامه  خواستار تشدید نظارت کارشناسان و بازرسان پرتلاش بهداشت محیط  از مساجد  منطقه شد.
سپس دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، از زحمات ارزنده و بی وقفه  همکاران در طرح بسیج سلامت نوروزی و همچنین برگزاری  هفته سلامت تقدیر نمود.
همچنین وی ضمن اشاره به شرایط اقتصادی کشور، بر ارائه راهکارو پیشنهاد برای کاهش هزینه ها تاکید کرد.
سپس حاضرین در خصوص:  ارائه راهکار برای بالابردن ثبت تلفن سامانه سیب، برگزاری کمپین فشارخون، چگونگی افزایش بیماریابی اچ ای وی  در سطح شهرستان ، تجلیل از خیرین حوزه سلامت، برگزاری کلاس آموزشی با موضوع  روزه داری و تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان در مساجد منطقه و غیره بحث، گفتگو و تبادل نظر کردند.

دفعات مشاهده: 343 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر