• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه توجیهی طرح تشدید بازرسیهای بهداشت محیطی به مناسبت ماه مبارک رمضان در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۶ |
جلسه توجیهی طرح تشدید بازرسیهای بهداشت محیطی به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  جلسه توجیهی طرح تشدید بازرسیهای بهداشت محیطی به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان یک شنبه 15 اردیبهشت98، با حضورکارشناسان و بازرسان بهداشت محیط در سالن اجتماعات  ستاد شبکه بهداشت برگزارشد.
در این جلسه ضمن توجیه بازرسان درخصوص افزایش تعداد و کیفیت بازدید بر اماکن و مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی مقرر شد نظارتهای بهداشتی بر مساجد، قنادیها،  نانواییها،  شیرینی فروشی ها،  آش و حلیم فروشی ها،  رستوران ها،  کیترینگ ها، کبابی هاو اغذیه فروشی ها تشدید شده و نمونه برداری از انواع نان،  زولبیا و بامیه،  انواع کباب،  انواع آش و حلیم ، روغنهای مصرفی در مراکز پخت وغیره انجام شود.
همچنین علاوه بر تشدید یدسنجی در نمک های مصرفی و سنجش جوش شیرین در نانوایی ها، مصوب شد به منظور پایش سلامت آب شرب توزیعی در شبکه های آبرسانی،  در ایام ماه مبارک رمضان تعداد کلرسنجی ها و نمونه برداری های آب شرب نیز افزایش یابد.
گفتنی است بازرسان پرتلاش واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت  ودرمان شهرستان رباط کریم در ایام ماه مبارک رمضان همه روزه در روزهای عادی و تعطیل از ساعت 8 صبح تا 8 شب به صورت فعال نسبت به بازرسی بهداشتی از تمام نقاط شهرستان اقدام نموده و پاسخگوی شکایات بهداشتی شهروندان خواهند بود.

دفعات مشاهده: 471 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر