• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کارگاه مشاوره شیردهی در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۴ |
 به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، کارگاه مشاوره شیردهی با حضور مراقبان سلامت و بهوزان این شبکه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان رباط کریم، به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت ،  کارگاه مشاوره شیردهی شنبه،  14 اردیبهشت98،  با حضور مراقبان سلامت و بهوزان این شبکه در سالن اجتماعات ستاد برگزار شد.
دراین کارگاه که با هدف آشنایی با حل مشکلات تغذیه با شیرمادروآموزش عملی مهارت های شیردهی برگزار شد،  مطالبی نظیر:  مباحث فواید و نقش شیرمادر در سلامت،  اصول مشاوره صحیح ، تماس پوست با پوست مادر و نوزاد،  تغذیه درساعت اول زندگی،  چالشهای شیردهی در اواخر نارسی،  موضوعات چک لیست آموزش مادران بارداردر شیردهی، معیارهای کفایت شیر مادر،  نحوه ثبت اطلاعات کودکان زیریکسال شیر مصنوعی خوار و موارد مجاز دریافت شیر مصنوعی یارانه ای و توضیحات مرتبط با آن عنوان شد.
توضیح اینکه:  ادامه این کارگاه، یک شنبه،  22 اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 346 بار   |   دفعات چاپ: 55 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر