• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کمیته اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۲ |
کمیته اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، کمیته اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا، شنبه 21اردیبهشت98، با حضور دکتر لغوی، سرپرست معاونت شبکه بهداشت ومسئولین واحدهای ستادی در سالن اجتماعات ستاد این شبکه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر لغوی، با اشاره به اهمیت اجرای این طرح ملی، گفت: بیماری فشار خون بالا، اصلی‌ترین عامل خطر قابل تغییر برای ناتوانی و مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری­های قلبی، بیماری­های مزمن کلیه و سکته‌ مغزی در جهان و ایران است و بر اساس پیمایش ملی در سال ۲۰۱۶، حدود یک سوم جمعیت بزرگسالان ایران از فشار خون بالا رنج می برند  که از میان حدود ۱۶ میلیون بیمار، فقط ۶۰ درصد آنان از بیماری خود اطلاع دارند.
در ادامه جلسه سرپرست معاونت شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  بر همکاری و همدلی سایر ادارات و ارگانهای سطح شهرستان برای اجرای بهینه و مطلوب این طرح تاکید کرد.

سپس دکتر وفادار، مسئول واحد بیماریهای شبکه بهداشت نیز با اشاره به سه برابر شدن شیوع پرفشاری خون در ایران از سال ۱۹۹۰ الی ۲۰۱۶، تصریح کرد: افزایش نسبت شناسائی و شروع مراقبت و درمان در بیماران مبتلا به پرفشاری خون در کشور و افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس و کنترل فشارخون بالااز اهداف کاربردی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا می باشد.
همچنین وی اظهار داشت: افراد بالای 30 سال ایرانی و همه بیماران کلیوی وزنان باردار در همه گروههای سنی، افراد گروه هدف در این طرح هستند و طرح در دو سطح اطلاع رسانی(از 27 اردیبهشت  لغایت 17 خرداد) و اجرایی(از 17 خرداد لغایت 15 تیر ماه)  درواحد های  بهداشتی تحت پوشش، ایستگاههای سلامت، ادارات و غیره اجرا خواهد شد.
 گفتنی است: در پایان جلسه پس از گفتگو و تبادل نظر، مواردی به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 573 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر