• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کلاس آموزشی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۷ |
با مشارکت شبکه بهداشت و اداره دامپزشکی شهرستان ربا ط کریم،  کلاس آموزشی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ر باط کریم، با توجه به مصوبات کارگروه تخصصی بهداشت سلامت و بیولوژیک پدافند غیر عامل، دوشنبه، هفتم مرداد98،  جلسه آموزشی در خصوص آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با همکاری شبکه بهداشت و اداره دامپزشکی شهرستان با حضور نماینده پدافند غیر عامل فرمانداری و ادارات خدمات رسان نظیر: آب، برق، گاز و همچنین ادارات تامین اجتماعی، دارایی، کار و امور اجتماعی در محل سالن اجتماعات برگزار شد.
در این کلاس موارد لازم درخصوص اقدامات اجرائی و بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزای فوق حاد پرندگان  آموزش داده شد.

دفعات مشاهده: 305 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر