• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه هماهنگی بزرگداشت هفته ازدواج با اداره ورزش و جوانان شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۰ |
شبکه بهداشت رباط کریم با حضور در اداره ورزش وجوانان شهرستان، برای هماهنگی بزرگداشت هفته ازدواج ، تشکیل جلسه داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، کارشناسان واحدهای جوانان، نوجوانان ومدارس و سلامت روان شبکه بهداشت، چهارشنبه؛ نهم مرداد ماه سال 98 به مناسبت  بزرگداشت هفته ازدواج با حضوردر دفتر امور بانوان اداره ورزش و جوانان شهرستان تشکیل جلسه دادند.
این جلسه باحضور جعفرزاده معاون اداره ورزش و ج
شناسوانان، محمدی کار جوانان ونوجوانان ومدارس ، قمصری وصباغی کارشناسان ستادی واحد بهداشت روان شبکه بهداشت، ایلانلو عضوشورای اسلامی شهررباط کریم واسماعیلی مسئول  اموربانوان واقندیاری پورکارشناس اداره ورزش وجوانان برگزار شد.
در این جلسه در خصوص آغاز هفته ازدواج( 12تا18مرداد ماه) با موضوع ازدواج آسان مطالبی عنوان شد.
گفتنی است با حضور اعضا در جلسه پس از گفتگو و تبادل نظر در خصوص نحوه برگزاری  هرچه با شکوهتر هفته ازدواج  با همکاری  ادارات ذکرشده مواردی نیز به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 324 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر