• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه هم اندیشی و هم افزایی مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور در شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۰ |
جلسه هم اندیشی وهم افزایی مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور در شبکه بهداشت رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه هم اندیشی وهم افزایی مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور، چهارشنبه، نهم مرداد ماه سال 98، با حضورمعاون  و کارشناس مسئولان غذا و دارو شبکه بهداشت،
رئیس اداره قاچاق کالا و ارز و رئیس اداره اماکن شهرستان در دفتر معاونت این شبکه برگزار شد.
در این جلسه  که درراستای اجرای سیاست های مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور کشورتشکیل شد، در مورد هماهنگی های لازم جهت بازرسی های موثر از عطاری ها، سالن های بدن سازی، فروشگاه های آرایشی و بهداشتی با همکاری نیروی انتظامی و اقدامات قانونی مناسب، بحث و تبادل نظر شد.
توضیح اینکه در این جلسه مقرر شد اداره قاچاق کالا و ارز آگاهی و اداره اماکن شهرستان همکاری لازم را با محوریت شبکه بهداشت در جهت کاهش تبعات شوم استفاده از کالاهای قاچاق سلامت محور با شدت بیشتری به همراه سایر ارگانهای ذیربط داشته باشند.

دفعات مشاهده: 210 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر