• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

توقیف 503قلم کالای تقلبی و قاچاق تجهیزات پزشکی توسط معاونت غذا و دارو

| تاریخ ارسال: 1398/6/6 |
توقیف 503قلم کالای تقلبی و قاچاق تجهیزات پزشکی توسط معاونت غذا و دارو
503 قلم کالا تقلبی و قاچاق در هفته جاری توسط بازرسین تجهیزات پزشکی معاونت توقیف و جهت ارسال به اموال تملیکی جمع‌آوری و پرونده متخلفین به مراجع قضایی ارجاع شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو : با عنایت به مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی ایران درخصوص پیگیری و اجرای شیوه نامه مبارزه با قاچاق کالا در حوزه تجهیزات پزشکی در سطح استان تهران و پیرو بازرسی مستمر سطح عرضه تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی در هفته جاری بازرسی مشترک با نماینده تعزیرات حکومتی از اصناف کالاهای دندانپزشکی صورت گرفت .

در این بازرسی503 قلم کالا تقلبی و قاچاق توقیف و جهت ارسال به اموال تملیکی جمع‌آوری و پرونده متخلفین به مراجع قضایی ارجاع شد. همچنین در بازدید از شرکت تجهیزات پزشکی و انبار آن واقع در حومه تهران  کالاهای فاقد اصالت به تعداد 1030 عدد ضبط و پرونده ایشان به جرم اخلال در روال توزیع و فروش کالاهای فاقد اصالت به دادسرای جرایم پزشکی ارسال گردید.
گفتنی است موضوع طی نامه ای به اداره کل تجهیزات پزشکی جهت فراخوان سراسری اعلام شد.

دفعات مشاهده: 5212 بار   |   دفعات چاپ: 196 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر