• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه آشنایی سفیران سلامت ادارات با بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۶ |
جلسه آشنایی سفیران سلامت ادارات با بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت،در سالن اجتماعات شبکه بهداشت رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم، به همت واحد آموزش سلامت و همکاری واحد سلامت کار و بهداشت خانواده  این شبکه جلسه آشنایی سفیران سلامت ادارات با بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت، یکشنبه 24شهریور 98،در سالن اجتماعات شبکه بهداشت رباط کریم برگزار شد.
در این جلسه در مورد برنامه خودمراقبتی سازمانی و نحوه نگارش برنامه عملیاتی، معرفی بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت، معرفی برنامه اجرایی ایران اکو(کنترل اضافه وزن وچاقی درکودکان ونوجوانان ایران) ولزوم همکاری دستگاهها جهت اجرای برنامه ها، اصول تغذیه صحیح درکارمندان(معرفی گروههای غذایی، منایع غذایی ریزمغذی ها و آنتی اکسیدان ها، نشانگرهای تغذیه ای، اشتباهات تغذیه ای کارمندان، توصیه های تغذیه ای کارمندان) بحث و گفتگو شد.
 گفتنی است: در پایان رسانه آموزشی باموضوع اصول تغذیه صحیح درکارمندان، لوح فشرده مزایای شیر مادر،  لوح فشرده بسته های خودمراقبتی، سلامت باروری وفرزندآوری در بین سفیران سلامت توزیع شد.

دفعات مشاهده: 263 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر