افیلیشن های استاندارد مرکز تحقیقات
مرکز تحقیقات علوم دارویی رازی،
دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران.

Razi Drug Research Center,
Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

Citation Indices from GS

AllSince 2014
Citations43262873
h-index2926
i10-index9776
تمام بازدید‌ها: 139729805
بازدید 24 ساعت قبل: 145775

راهنمای بهره مندی از خدمات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱ |
فرآیند بهره مندی از خدمات/ آزمایش ها

استفاده از تجهیزات و آزمایشگاه ها:
  • با ارایه معرفی نامه به ریاست مرکز مراجعه شود و پس از تایید به کارشناس مربوطه ارجاع داده می شوید.
  • برخی تجهیزات/آزمایشگاه ها در سامانه شبکه آزمایشگاهی موجود می باشند که متقاضی می تواند با پرداخت هزینه، از آن خدمت بهره مند شود.
انجام تست های تخصصی:
تست های تخصصی که در بخش تعرفه خدمات موجود می باشند به دو صورت زیر قابل انجام می باشند:
  • توافق دوجانبه با اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات و انعقاد قرارداد.
  • پرداخت هزینه از طریق سامانه شبکه آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجام خدمت درخواست شده توسط مرکز.

فرآیند ارایه پروپوزال و طرح پژوهشی
  • جهت ارایه پروپوزال، مهمترین نکته قرار گرفتن پروپوزال در لاین اولویت های پژوهشی مرکز تحقیقات می باشد. متقاضی با یک نسخه پرینت شده از پروپوزال به مدیریت مرکز تحقیقات مراجعه و درخواست خود را ارائه می دهد. در صورت توافق، پروپوزال در شورای پژوهشی مرکز تحقیقات ارایه شده و پس از تایید و داوری جهت بستن قرار داد (در زمانهای مشخصی از سال) به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ارسال می گردد.

دفعات مشاهده: 180 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر