• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

اجرای برنامه تاثیر پیاده روی و تغذیه بر کنترل بیماری دیابت در خانه بهداشت ده حسن

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |
برنامه تاثیر پیاده روی و تغذیه بر کنترل بیماری دیابت، در خانه بهداشت روستای ده حسن از توابع شهرستان رباط کریم  اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم ، با توجه به اهمیت دیابت به عنوان مشکل اولویت دار شهرستان، این شبکه اقدام به اجرای برنامه مشاوره تغذیه و پیاده روی در بیماران دیابتی نمود .
 این برنامه در روستای ده حسن روز سه شنبه 16 مهر 98 اجرا شد.
 در این برنامه تعداد 12 فرد دیابتی انتخاب وتوسط پزشک مرکزسلامت آدران معاینه شدند، سپس نمونه خون قند چربی و هموگلوبین A1C  آنها توسط کارشناس آزمایشگاه گرفته و مقرر شد هرروز با بهورزان خانه بهداشت ده حسن پیاده روی منظم داشته باشند.
گفتنی است پس از نمونه گیری و پذیرایی ایشان با صبحانه سالم، تمامی بیماران دیابتی انتخابی توسط کارشناس تغذیه،  مشاوره شدند.
توضیح اینکه بعد از سه ماه وضعیت سلامتی این افراد به منظور تاثیر تغذیه و ورزش را بر روی کنترل بیماری دیابت، بررسی خواهد شد.
این برنامه با همکاری و تعامل واحدهای  بیماریها، آموزش سلامت، بهداشت خانواده و آزمایشگاه و با همکاری بهورزان خانه بهداشت 5 واحد بهداشتی روستایی  اجرا  می شود.

دفعات مشاهده: 257 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر