• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری مراسم روز جهانی تخم مرغ درروستای ده حسن

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |
مراسم گرامیداشت روز جهانی تخم مرغ در مدرسه ابتدایی تدبیر روستای ده حسن، از توابع شهرستان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، به همت بهورزان خانه بهداشت روستای ده حسن، مراسم گرامیداشت روز جهانی تخم مرغ، چهارشنبه17مهر 98، در مدرسه ابتدایی تدبیر روستای ده حسن، از توابع شهرستان رباط کریم برگزار شد.
در این مراسم یوسف آئینی؛ بهورز  خانه بهداشت روستای ده حسن درخصوص اهمیت و مزایای تخم مرغ برای دانش آموزان مطالبی را عنوان کرد.
گفتنی است در این مراسم دانش آموزان با تخم مرغ های تزیین شده در مسابقه جشنواره روز جهانی تخم مرغ شرکت کردند  که  به 9 دانش آموز که  بهترین  تخم مرغ تزیین  شده را داشت جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

دفعات مشاهده: 230 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر