• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کارگاه آموزشی قوانین ،مقررات بهداشت حرفه ای و مشاغل سخت و زیان آور در شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |
کارگاه آموزشی قوانین ،مقررات بهداشت حرفه ای و مشاغل سخت و زیان آور در شبکه بهداشت رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، کارگاه آموزشی قوانین ،مقررات بهداشت حرفه ای و مشاغل سخت و زیان آور سه شنبه 16مهر98، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
دراین کارگاه آموزشی که 10نفر از کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در واحدهای بهداشتی این شبکه حضور داشتند، مهندس برمر کارشناس مسئول و مهندس ملکی؛ کارشناس واحد بهداشت حرفه ای این شبکه، در خصوص قوانین ،مقررات بهداشت حرفه ای و مشاغل سخت و زیان آورمطالبی را عنوان کردند.

دفعات مشاهده: 176 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر