• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

انتصاب مهندس حسین بنائیان به عنوان سرپرست معاونت بهداشت شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۳ |
دکترفخر السادات امامی، مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، طی حکمی مهندس حسین بنائیان را به عنوان سرپرست معاونت بهداشت شبکه منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم: متن انتصاب به شرح زیر است:

جناب آقای مهندس حسین  بنائیان
با سلام و احترام ،
 نظر به تعهد، تجارب و حسن سوابق کاری به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست معاونت بهداشت شبکه منصوب می شوید تا با رویکردی مدبرانه، پیشبرد امور محوله حوزه بهداشت را که وظیفه ای است بس خطیر، منطبق با دستورالعملهای ملی نظام سلامت همراه با موازین شرعی، قانونی و هماهنگی با اینجانب هدایت و راهبری فرمایید .
اطمینان دارم، نهایت سعی و تلاش خود را درتحقق اهداف مدیریتی حول محورهای ذیل مبذول خواهید داشت :
- ارتقاء بهره وری بهینه  نیروی انسانی و منابع  مالی و فراهم آوردن فرصت برابر
-  معیار قراردادن قوانین و دستورالعمل های بالادستی در کلیه امور.
 - توجه به حسن تجربه وکسوت همکاران و مدیریت مناسب تعارض در سازمان.
- تاکید بر کرامت منابع انسانی سازمان و همچنین تکریم ارباب رجوع درکلیه واحدهای تحت پوشش .
- تلاش در جهت جلب حداکثری مشارکت با ادارات شهرستان (خصوصا در برنامه های کمیته یا کارگروه سلامت شهرستان) وترسیم سیمای سلامت و توسعه شهرستان .
- تقویت تعاملات بین بخشی و بخش خصوصی در راستای برنامه های ارتقاءشاخص های سلامت و توسعه شهرستان.
امیدوارم با استعانت از پرودگار متعال و بهره گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت ارتقاء کیفی و کمی پوشش خدمات سلامت و شاخص های مرتبط در حوزه بهداشت شبکه اهتمام ورزید.

دکتر فخرالسادات امامی
مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

دفعات مشاهده: 282 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر