• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

انتصاب دکتر احمد سعید لغوی به عنوان سرپرست معاونت درمان شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۳ |
دکترفخر السادات امامی، مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، طی حکمی دکتر احمد سعید لغوی را به عنوان سرپرست معاونت درمان شبکه منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم: متن انتصاب به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر احمد سعید لغوی
با سلام و احترام  ،
نظر به تعهد، تجارب و حسن سوابق کاری به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست معاونت درمان شبکه منصوب می شوید تا با رویکردی مدبرانه، پیشبرد امور محوله حوزه درمان را که وظیفه ای است بس خطیر،منطبق بادستورالعملهای ملی نظام سلامت همراه با موازین شرعی، قانونی و هماهنگی با اینجانب هدایت و راهبری فرمایید .
اطمینان دارم، نهایت سعی و تلاش خود را درتحقق اهداف مدیریتی حول محورهای ذیل مبذول خواهید داشت :
- ارتقاء سلامت نظام اداری ، بهره وری بهینه  نیروی انسانی و منابع  مالی، فراهم آوردن فرصت برابر، حفاظت از اموال دولتی و معیار قراردادن قوانین و دستورالعمل های بالادستی در کلیه امور.
- توجه به حسن تجربه وکسوت همکاران ومدیریت مناسب تعارض درتصمیم گیریهای مدیریتی.
- ملاک قراردادن منشور حقوق شهروندی و تکریم ارباب رجوع درکلیه واحدهای تحت پوشش .
- تلاش در جهت جلب حداکثری مشارکت با ادارات شهرستان و تقویت تعاملات بین بخشی و بخش خصوصی در راستای برنامه های ارتقاء سلامت و توسعه شهرستان.

امیدوارم با استعانت از پرودگار متعال و بهره گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت ارتقاء کیفی و کمی پوشش خدمات سلامت و شاخص های مرتبط در حوزه معاونت درمان شبکه اهتمام ورزید.

دکتر فخر السادات امامی
مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

دفعات مشاهده: 227 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر