• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

آموزش تمرینات کششی در مدارس تحت پوشش پایگاه سلامت شهید مطهری وخانه بهداشت آدران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۴ |
 آموزش تمرینات کششی در مدارس تحت پوشش پایگاه سلامت شهید مطهری وخانه بهداشت آدران ازتوابع شهرستان رباط کریم آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم،  آموزش تمرینات کششی در مدارس تحت پوشش پایگاه سلامت شهید مطهری وخانه بهداشت آدران ا زتوابع شهرستان رباط کریم آغاز شد.
 توضیح اینکه  این طرح در راستای ارتقاء فعالیت بدنی دانش آموزان، تحت عنوان مداخلات مدرسه محور(حیاط پویا )و تمرینات کششی اجرا می شود.
 برای اجرای این طرح با هماهنگی با واحدتربیت بدنی اداره آموزش وپرورش شهرستان، اجرای اجزای هشت گانه برنامه مدارس مروج سلامت واجرای برنامه های مداخله ای برای افزایش فعالیت های بدنی دانش آموزان،  فعالیتهایی نظیر اجرای طرحهای حیاط  پویا (شاداب سازی دانش آموزان)،  طرح ورزش آغازین درسرصف،  المپیاد ورزشی درمدارس، اردوها ومسابقات ورزشی وتمرینات کششی  درهرسه پایه  تحصیلی باشروع ماه مهر درتمام مدارس شهرستان ربا ط کریم آغازشد.
همچنین دراین طرح،   طی سال تحصیلی، تمامی دانش آموزان  در هفته  به مدت  دو ساعت ورزش می کنند .
 لذا دراین خصوص مراقبان سلامت مراکز نیزاجرای تمرینات کششی رابه دانش آموزان مدارس ومعلمان طبق پوسترتمرینات کششی آموزش می دهند.

دفعات مشاهده: 287 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر