• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کارگاه آموزشی کنترل خشم و استرس در دو کارخانه شهر پرند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۵ |
کارگاه آموزشی باموضوع کنترل خشم واسترس وپیشگیری ازخشنونت دردوکارخانه "پرتوالکترونیک" و"شایان"  شهر پرند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم،  به همت واحدسلامت جوانان نوجوانان ومدارس و همکاری واحد سلامت روان شبکه بهداشت و به منظورافزایش مهارتهای فردی، اجتماعی وگروهی وپیشگیری ازخودکشی وکنترل خشم برای جوانان، سه شنبه23مهر98، کارگاه آموزشی باموضوع کنترل خشم واسترس وپیشگیری ازخشنونت،  دردوکارخانه "پرتوالکترونیک" و"شایان" شهر پرند برگزار شد.
گفتنی است: فراهانی، روانشناس بالینی مرکزجامع سلامت شهرپرند دراین  کارگاه ، ضمن آموزش درباره پیشگیری و مدیریت خشم  با موضوعاتی نظیر: تعریف خشم، شناسایی علل و نحوه کنترل خشم،  تعریف خودکشی و باورهای نادرست و همچنین واقعیتهایی در مورد خودکشی و شناسایی علل و عوامل خطرآن،  تصریح کرد: پیشگیری از این پدیده پیچیده نیازمند همکاری اعضای خانواده، دوستان، همکاران، نهادهای غیر دولتی، دولتی و مقامات حکومتی و غیره است که همگی در پیشگیری از خودکشی وخشونت نقش بسیار موثری را ایفا می کنند و با شناسایی هرچه بیشتر عوامل موثر در این پدیده، با آموزش و اطلاع رسانی می توان از بروز آن جلوگیری کرد.
توضیح اینکه دراین کارگاه آموزشی، درخصوص کنترل استرس حرارتی در محیط کارنیز مطالبی عنوان شد.

دفعات مشاهده: 212 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر