• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برپایی غرفه پیشگیری از حوادث رانندگی در دانشگاه پیام نور رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |
به همت واحدسلامت جوانان و نوجوانان شبکه بهداشت رباط کریم، غرفه پیشگیری از حوادث رانندگی در محل برگزاری جشن دانشجویان جدیدالورود دانشگاه پیام نور شهر رباط کریم برپا شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم، به همت واحدسلامت جوانان و نوجوانان  شبکه بهداشت، یکشنبه، 12 آبان 98، غرفه پیشگیری از حوادث رانندگی با حضور استاتید و دانشجویان در محل برگزاری جشن دانشجویان جدیدالورود دانشگاه پیام نور شهر رباط کریم برپا شد.
دراین غرفه 450 پمفلت آموزشی با موضوع مراقبت های پس ازتصادف،  عبورایمن ازخیابان و علل حوادث رانندگی،  بین دانشجویان بدوورود توزیع شد.
 گفتنی است ضمن هماهنگی با معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور رباط کریم در خصوص برگزاری کارگاههای آموزشی مرتبط با جوانان 18تا29سال ومعاینات دانشجویان، 2000قرص "ویتامین دی" نیز جهت اجرای طرح مکمل یاری دانشجویان تحویل داده شد.

دفعات مشاهده: 177 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر