• حقوق شهروندی در نظام سلامت

تقدیر از مبتکر رشته نانو فناوری دانشگاه ایران در جلسه هیئت رئیسه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۴ |
تقدیر از مبتکر رشته نانو فناوری دانشگاه ایران در جلسه هیئت رئیسه
در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه از مدیر گروه رشته تصویر برداری مولکولی دانشکده فناوری های نوین تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه مورخ 14 آبان ماه  از دکتر داود احمدوند ، از مدیر گروه رشته تصویر برداری مولکولی دانشکده فناوری های نوین و  مبتکر رشته نانو فناوری  با اهداء لوح ، قدر دانی شد.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده ضمن تبریک به ایشان عنوان کرد:  موفقیت شما به عنوان الگویی است که سایرین هم بتوانند با تلاش بسیار به این جایگاه دست یابند.
رئیس دانشگاه بیان کرد: امیدوارم با توسعه فرهنگ قدرشناسی و بستر سازی مناسب ، زمینه را برای موفقیت محققان فراهم آوریم.
وی افزود: باید مشکلات را در مسیر موفقیت علمی و عملیاتی کردن دانش افراد برطرف نماییم تا شاهد اقدامات موثر در نظام سلامت باشیم.
دکتر کوهپایه زاده با اعلام حمایت از پژوهشگران خاطر نشان کرد: ما قدردان زحمات افراد فعال هستیم و امید است با ایجاد تغییرات فکری مناسب در دانشگاه ،  بستر لازم برای کسب موفقیت های بیشتر افراد ارزشمند فراهم شود.
دکتر احمدوند در گفتگو با خبرنگار دانشگاه اظهار داشت: از سال 2009  میلادی کار علمی در خصوص اجرای این پروژه آغاز شد که ایده و طرح آن توسط اینجانب ارائه شده است  .
عضو هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی تصریح کرد: این روش تحت عنوان داروسازی اختصاصی با یک سیستم شبه ویروسی
با عبور از سد خونی مغزی بدون آسیب به این سد است.
وی افزود : در این روش با یک سیستم ساده و بدون آنکه خطری برای مغز داشته باشد ، توانستیم وجود نانو ذره را در مغز ثابت نماییم.
مدیر گروه رشته تصویر برداری مولکولی دانشکده فناوری های نوین گفت: توانستیم  این پروژه تا مرحله حیوانی  با همکاری بین المللی انجام دهیم که در درمان بیماری هایی مانند ام اس ، الزایمر،  تومورهای مغزی و ناهنجاری  های هیپوتالاموس و هیپوفیز موثر است ، همچنین به عنوان ماده حاجب در انجام عمل MRI کاربرد دارد.
گفتنی است مقاله مربوطه در خبرگزاری های بین المللی و مجلات معتبر دنیا به چاپ رسیده است.
 دکتر احمدوند ابراز داشت: امیدوارم دانشگاه شرایط را فراهم آورد تا مطالعات و تحقیقات بین المللی شکل گیرد و با تغییر تفکر حاکم بر دانشگاه ، شرایط لازم برای محققین فراهم گردد.
وی تاکید کرد: انتظار می رود برای پژوهشگرانی که طرحهای ویژه دارند ، بودجه های خاص در نظر گرفته شود.
ایشان ضمن علام این مطلب که محققین داخلی توانایی مطرح شدن در سطح دنیا را دارند بیان داشت: پژوهشگران درجه اول نیاز به آرامش فکری دارند و برای انجام تحقیقات  ، دو مقوله تفکر مناسب مدیران بالادستی و  ارائه بودجه مناسب ، حائز اهمیت است.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 1517 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر