گرنت مشترک مؤسسه نیماد با اتاق همکاری‌های علمی جنوب آسیا و ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۷ |
🔷 گرنت Bridging  به محققان کمک می‌کند تا با دریافت این گرنت بتوانند تحقیقات مشترکی را با کشور سوئیس آغاز کنند و جهت ادامه آن با ارایه درخواست کمک هزینه برای انجام یک پرو‌ژه کامل‌تر از نهادهای بزرگ مالی بین‌المللی، برای مثال از طریق بنیاد ملی علم سوئیس، حمایت‌های مالی اتحادیه‌ی اروپا و یا هر حمایت مالی ملی یا منطقه‌ای اقدام کنند.
 🔹متقاضیان اصلی (PI) این گرنت می‌باید یک نفر از ایران و یک نفر از سوئیس باشند. متقاضی اصلی ایرانی می‌بایست هیأت علمی دانشگاه‌‌های علوم پزشکی (واجد پروفایل در سامانه isid.research.ac.ir) باشد.
🔹متقاضی اصلی ایرانی باید سابقه انجام حداقل یک طرح تحقیقاتی کامل (یا تقریبا کامل) را با نهادهای تحقیقاتی در سوئیس داشته و یا یک پروژه پایلوت مشترک تدریس یا تدوین برنامه درسی را با یک انستیتوی همکار در سوئیس با موفقیت گذرانده باشد.
🔹  تاریخ شروع فراخوان:
۱۰ آبان‌‌ماه ۱۳۹۸ (۱ نوامبر ۲۰۱۹)
🔹 مهلت شرکت در فراخوان:
۲۵ دی‌ماه ۱۳۹۸ (۱۵ ژانویه ۲۰۲۰)
🔹تأمین اعتبار:
مبلغ گرنت در این فراخوان، حداکثر ۲۵۰۰۰  فرانک سوئیس برای هر پروژه است که حداکثر ۱۲۵۰۰ فرانک آن از نهاد سوئیسی و معادل حداکثر ۱۵۰۰ میلیون ریال آن از طریق مؤسسه نیماد تأمین اعتبار خواهد شد.
اطلاعات بیشتر را در وبگاه #مؤسسه_NIMAD بخوانید:

دفعات مشاهده: 439 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر