• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری گردهمایی شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های شهر تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۸ |
برگزاری گردهمایی شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های شهر تهران
جلسه گردهمایی شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های شهر تهران برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی ‌دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان؛ انستیتو روانپزشکی تهران روز سه شنبه ۱۴ آبان ماه جلسه گردهمایی شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های شهر تهران در دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ برگزار گردید که در آن راهکارهای تعامل و همکاری انجمن ها با یکدیگر در جهت برگزاری کارگاه ها و فعالیت های علمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این گردهمایی که از انجمن های علمی دانشجویی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان نیز دعوت به عمل آمده بود، دبیر انجمن روانشناسی سلامت خانم مینا کرمیان حضور یافت.

دفعات مشاهده: 794 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر