• حقوق شهروندی در نظام سلامت

راه اندازی بخش “میز مرجع مجازی” در پورتال کتابخانه مرکزی دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۶ |
راه اندازی بخش “میز مرجع مجازی” در پورتال کتابخانه مرکزی دانشگاه ایران
به اطلاع می‌رساند بخش “میز مرجع مجازی” در پورتال کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  بخش “میز مرجع مجازی” در پورتال کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف گسترش و بهبود خدمات مرجع و اطلاع‌رسانی کتابخانه و تسریع در پاسخگویی به نیازها و در دسترس قرار دادن اطلاعات برای کاربران کتابخانه، فارغ از محدودیت‌های زمانی و مکانی آنها شروع به کارکرد.
 اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه می توانند از طریق این این قسمت سوالات خود را از کتابداران کتابخانه مطرح نموده و در اسرع وقت پاسخ آن را دریافت نمایند.

دفعات مشاهده: 531 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر