• حقوق شهروندی در نظام سلامت

هفته اطلاع رسانی ایدز در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۲ |
هفته اطلاع رسانی ایدز در شهرستان رباط کریم
به مناسبت فرارسیدن هفته اطلاع رسانی ایدز، کلاسهای آموزشی در خصوص آگاه سازی اقشار مختلف در خصوص بیماری ایدز در سطح شهرستان رباط کریم برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی شبکه رباط کریم: به مناسبت فرارسیدن هفته اطلاع رسانی ایدز، کلاسهای آموزشی در خصوص آگاه سازی اقشار مختلف  مورخ 11 آذرماه درپادگان ،  دانشگاه آزاد پرند، دانشگاه علمی کاربردی رباط کریم، صنف  آرایشگران زنانه و مردادنه  برگزار گردید.
دراین کلاسهای آموزشی که به صورت مجزا برگزارگردیددرخصوص  ویروس HIV،  راههای انتقال و پیشگیری آن آموزش داده شد.
گفتنی است در این  کلاسها  ضمن آموزش به 300 شرکت کننده،  از 72 نفر نیزبه صورت داوطلبانهرپید تست بعمل آمد.
لازم به توضیح است: تمام خدمات مرکز مشاوره شامل تست و آزمایشات مرتبط با HIV  ویزیت ها و داروها در مراکز مشاوره رایگان و محرمانه است.

دفعات مشاهده: 383 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر