• آزمایشگاهها
  • خدمات نوزادان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۳ |
برگزاری جلسه با سرای محله وشورایاری تهرانسر
جلسه با سرای محله و شورایاری تهرانسر روز سه شنبه 12 آذر با حضور دکتر تقی زاده کارشناس مسوول آموزش سلامت مرکز بهداشت غرب، خانم ابوترابی، خانم اسکندری از مرکز سلامت جامعه تهرانسر و مرتضی پور، رئیس شورایاری تهرانسر، خانم کریمی مدیر محله تهرانسر و سایر اعضای شورایاری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب_ در این جلسه در خصوص دفع زباله ها ی عفونی، مبارزه با جوندگان ، تعیین تقویم جلسات، برگزاری همایش سالمندان ، برگزاری همایش جهت گروه جوانان با همکاری واحد آموزش سلامت و روان مرکز بهداشت غرب ، مرکزخدمات سلامت جامع تهرانسر با همکاری سرای محله تهرانسر بحث وتبادل نظر شد . همچنین دکتر تقی زاده در خصوص بیماری سل و ضرورت بیماریابی و آنفولانزا مطالبی را عنوان نمود. در پایان مقرر شد جلسه آتی در مرکز خدمات جامع سلامت  تهرانسر برگزارشود .