برگزاری اولین دوره آموزشی مهارتهای رفتاری و کنترل استرس توسط اداره سلامت روان معاونت درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۳ |
اولین برنامه آموزشی مهارتهای رفتاری- ارتباطی با تاکید بر کنترل استرس در تاریخ 98/9/4 توسط اداره سلامت روان معاونت درمان دانشگاه در سالن اجتماعات این معاونت اجرا گردید. در برگزاری این دوره از اعضای هئیت علمی روانپزشکی دانشگاه جناب آقای دکتر نصر اصفهانی و سرکار خانم دکتر میر فاضلی جهت تدریس دعوت بعمل آمد. این برنامه با هدف ارتقاء سطح دانش ارتباطی- رفتاری و همچنین کنترل خشم برای گروه هدف شامل تمامی پرسنل شاغل در حوزه ستادی معاونت درمان برگزار شد. به منظور کارایی واثر بخشی بیشتر، جلسه بصورت تعاملی و پرسش و پاسخ بین اساتید و همکاران اجرا گردید.

دفعات مشاهده: 340 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر