• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

پیام رییس دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو

| تاریخ ارسال: 1398/9/16 |
پیام رییس دانشگاه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو
دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی فرارسیدن روز 16 آذر روز دانشجو را گرامیداشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: متن پیام به شرح زیر است:
16آذر برای دانشگاه و دانشگاهیان و همچنین برای ملت شریف و بزرگوار ایران، واقعه‌ای مهم است که در عصر کنونی، نقش ممتازی در پیشتازی و پیشگامی جامعه دانشگاهی ما در مسیر بلند ملت شریف ایران اسلامی برای تحقق استقلال، آزادی و جمهوریت نظام داشته است.
بدون شک دانشجویان کشور، به عنوان قشری تأثیرگذار، همواره نقش مهمی را در آگاهی‌بخشی، بصیرت‌افزایی و ایجاد شور و شعور انقلابی ایفا کرده‌اند و امروز نیز می‌توانند گام‌های محکم و استواری را در راه توسعه و پیشرفت کشور در تمامی عرصه‌ها و برون‌رفت از چالش‌های موجود بردارند.
اینجانب فرارسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو را به کلیه دانشگاهیان کشور به ویژه دانشجویان و استادان پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی ایران و به همه کسانی که قلبشان برای سربلندی این ملت و آزادی و پیشرفت این کشور می تپد تبریک عرض می کنم و امیدوارم که همگی در کنار هم بتوانیم نقشه راه ایران عزیز را به سوی سعادت و آزادی و سربلندی سوق دهیم و از درگاه خداوند متعال برای جامعه دانشگاهی بویژه عزیزان دانشجو امید، عزت، سربلندی و تندرستی مسئلت دارم.

دفعات مشاهده: 521 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر