• فرایندهای گردش کار

شماره نمابر 56423343
شماره تماس 3-56439990
robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت زنان و خانواده با موضوع آنفلوانزا درشهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1398/9/16 |
کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت زنان و خانواده با موضوع آنفلوانزا با حضور اعضاء درفرمانداری شهرستان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت زنان و خانواده با موضوع آنفلوانزا، شنبه16آذر98، با حضور دکتر امامی؛ مدیر شبکه بهداشت،  مسئولان و نمایندگان ادارات رباط کریم در سالن اجتماعات فرمانداری رباط کریم برگزار شد.
در این جلسه دکتر امامی ضمن  اشاره به لزوم تشکیل جلسه به اهمیت بیماری آنفلوآنزا پرداخت .
در ادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به صورت خلاصه به درخصوص اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بار بیماری در شهرستان نظیر: تمهیدات صورت گرفته جهت تامین دارو، آموزش پرسنل بهداشتی واحد های تابعه و  نمازگزاران نماز جمعه شهرپرند، توزیع و نصب 60 تراکت در خصوص گامهای پیشگیری از بیماری و جهت نصب در واحد های بهداشتی و کارخانجات سطح شهرستان، تهیه و نصب بنر در ورودی شهرکهای صنعتی شهرستان در راستای اطلاع رسانی به کارگران کارخانجات،  توزیع 5000 برگ پمفلت آنقلونزا جهت دانش آموزان مدارس و غیره صحبت کرد.
سپس دکتر وفادار؛ کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت در مورد بیماری آنفلونزا نوع H1N1        و لزوم پیشگیری از ابتلا به بیماری و بیان شرح انتظارات  از ادارات شهرستان مطالبی را عنوان نمود.
 دکتر اسدی؛ مدیر عامل بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) رباط کریم، از موارد بستری  بیماران مبتلا به آنفلوآ نزا در بیمارستان، گزارشی را ارائه داد.

دفعات مشاهده: 559 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر