• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب دکتر مهیار غفوری به عنوان مدیر پروژه انفورماتیک تصویر برداری پزشکی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1398/9/17 |
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه طی حکمی دکتر مهیار غفوری را به عنوان مدیر پروژه انفورماتیک تصویر برداری پزشکی دانشگاه منصوب نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: متن انتصاب به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مهیار غفوری
مدیر محترم گروه رادیولوژی دانشگاه

با سلام و احترام
      نظر به تعهد و سوابق علمی و اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر پروژه انفورماتیک تصویر برداری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می‌شوید. امید است در راستای تحقق اهداف متعالی دانشگاه با همکاری معاونین، مدیران ارشد و سایر اعضای کمیته، در راستای تدوین و عرضه پیشنهادات تخصصی و کارشناسانه و ارائه راه‌کارهای بهینه و کارآمد تلاش فرمائید.
  توفیق روزافزون شما را در پیشبرد اهداف سازمان در راستای حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 2590 بار   |   دفعات چاپ: 111 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر