انتصاب دکتر محمدتقی جغتایی بعنوان مسئول برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۸ |
انتصاب دکتر محمدتقی جغتایی بعنوان مسئول برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی دانشگاه
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه طی حکمی دکتر محمدتقی جغتایی را بعنوان مسئول برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی دانشگاه منصوب نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: متن انتصاب به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر محمدتقی جغتایی
 استاد محترم دانشگاه
با سلام و احترام؛
      با توجه به اینکه گسترش حوزه‌های بین رشته‌ای و استفاده کاربردی از آن از اهداف دانشگاه نسل سوم می باشد و از طرفی علوم اعصاب و شناختی از حوزه‌های بین رشته‌ای تأثیرگذار در حوزه سلامت بوده و موجب افزایش رفاه اجتماعی آحاد جامعه می‌گردد و ازآنجا که دانشگاه علوم پزشکی ایران امکانات بالقوه ای از لحاظ زیرساخت و نیروی انسانی در این قلمرو دارد. ضروری است برای توسعه علوم اعصاب، شناختی و فناوری‌های حاصل از آن نقشه راه متناسب با سیاست ‌های کلان علم و فناوری، نقشه جامع علمی کشور و امکانات دانشگاه تهیه شود .
بدین منظور نظر به تجارب علمی و اجرایی جنابعالی بعنوان مسئول برنامه جامع علوم اعصاب و شناختی دانشگاه منصوب می‌گردید. تا با همکاری معاونین، دانشکده‌ها، مراکز تحقیقاتی، مراکز درمانی و بهداشتی و اعضای هیأت علمی مرتبط با این حوزه، نقشه راه توسعه با اولویت های ذیل تهیه و مورد اجرا قرار گیرد:
1- تولید دانش بنیادین و کاربردی در قلمرو مغز و شناخت
2- ایجاد مرکز مغز( Brain center ) ایران
3- توسعه رشته‌ها ودوره های آموزشی دراز مدت و کوتاه مدت
4- توسعه فناوری‌های مرتبط با علوم و فناوری‌های شناختی
5- انتشار دانش تولید شده برای صاحب نظران و عموم مردم
6- ترویج این حوزه علمی بین دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی
7- توسعه بانک مغز مستقر در دانشگاه
8- کمک به کاربرد دانش تولیدشده در مراکز درمانی و بهداشتی
9- ایجاد مراکز رشد و فن بازار مرتبط با فناوری‌های مغز و شناخت
بدیهی است که استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، شرکت های دانش بنیان، صندوقهای حمایت از فناوریها، موسسات سرمایه گذار و مراکز بین المللی از ضرورت های نقشه راه می باشد.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 983 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر