آغاز کنگره مشترک ارتوپدی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۹ |
آغاز کنگره مشترک ارتوپدی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران
کنگره مشترک ارتوپدی دانشگاه های استان تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  کنگره مشترک ارتوپدی دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی و تهران از مورخ ۱۹ تا ۲۲ آذر ماه در مرکز همایش های رازی در حال برگزاری است.
 دکتر باقری فرد؛ مدیر گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی عنوان داشت: این کنگره در سال‌های قبل به صورت جداگانه در دانشگاه‌ها برگزار می شد، ولی با رایزنی و مذاکرات انجام شده، از سال گذشته به صورت مشترک برگزار می گردد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد : حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه و مشارکت آنها سبب هم افزایی علمی می‌شود.
 وی با اشاره به اینکه برنامه علمی این کنگره توسط سه دانشگاه استان تهران برگزار می گردد، خاطر نشان کرد: از سایر دانشگاه‌ها می‌توانند به عنوان شرکت کننده در این کنگره حضور یابند.
دکتر باقری فرد اعلام کرد: استقبال از این کنگره بسیار خوب و تعداد شرکت کنندگان قابل قبول می باشد .
وی تصریح کرد: مهمترین مسئله ، کیفیت علمی  و انجام طرحهای مشترک آموزشی و پژوهشی می باشد.
 ایشان با اشاره به محورهای قابل بحث در این کنگره ذکر کرد : محور های تخصصی حوزه ارتوپدی ،شکستگی و  عمده مباحث مربوط به مسائل فوق تخصصی ستون فقرات ،سرطان های استخوان ،مفاصل، زانو و لگن در این کنگره مطرح
می شود.
دکتر باقری فرد اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای ۴۰ عضو هیئت علمی ارتوپدی می باشد که همگی در بخشهای مختلف این کنگره حضور دارند.

مدیر گروه ارتوپدی دانشگاه ایران خاطر نشان کرد : دانشگاه علوم پزشکی ایران  در این حوزه، سرآمد و مرکز آموزشی درمانی شفا یحیاییان پایلوت ارتوپدی در سطح کشور است.
وی  اشاره کرد: عمده اساتید از بیمارستان شفا یحیاییان فارغ‌التحصیل و گروهی از آنها بازنشسته شدند ، در این کنگره وظیفه خود دانستیم برای اولین بار به نام جایزه دکتر مولوی از پیشکسوتان حوزه ارتوپدی دانشگاه ایران تجلیل به عمل آوریم و با اجماع نظر اعضای هیئت علمی دو تا از اساتید پیشکسوت این حوزه ( دکتر عزیز احمدی و دکتر محمد صالح گنجویان) معرفی شدند تا از  زحمات  آنه‍ا  قدردانی گردد  و بتوانیم از خدمات و نظرات ایشان  به عنوان مشاور استفاده نماییم.
دکتر باقری فرد تصریح‌کرد: در مرکز شفا یحیاییان ، مرکز تحقیقات ارتوپدی داریم که نوپا و جوان است و در آنجا در کنار انجام کارهای پژوهشی و ارائه مقالات ، کارهای تحقیقاتی به صورت مشترک با دانشگاه های صنعتی شریف و امیرکبیر برای تولیدات محصولات ارتوپدی صورت می گیرد ، این تحقیقات با همکاری شرکت های دانش بنیان و از طریق مهندسی معکوس برای تولید محصولات ارتوپدی نظیر دیوایس ها و پروتز ها در حال انجام است.
گفتنی است رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز اول این کنفرانس حضور یافت و برگزاری کنگره  ارتوپدی بصورت مشترک را  اتفاقی خوش یمن وخوب برشمرد.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: برگزاری کنگره با مشارکت سایر دانشگاه‌ها سبب صرفه جویی اقتصادی و ارتقاء سطح علمی می شود.
وی تاکید کرد :در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم در این کنگره علاوه بر ارائه سخنرانی و مباحث جدید علمی باید به توسعه تکنولوژی و تولید محصول توجه و  پرداخته شود .
دکتر کوهپایه زاده افزود:  می بایست از ظرفیت مراکز تحقیقاتی سه دانشگاه به صورت مشترک در جهت گسترش حوزه پژوهش ، تولید وسایل و ابزار ارتوپدی استفاده شود.

تهیه خبر: رهنورد

دفعات مشاهده: 755 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر