• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری کمیته هماهنگی اجرای برنامه های بسیج ملی تغذیه

| تاریخ ارسال: 1398/9/26 |
کمیته هماهنگی اجرای برنامه های بسیج ملی تغذیه در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، کمیته هماهنگی اجرای برنامه های بسیج ملی تغذیه، دوشنبه 25آذر 98 با حضور مهندس بنائیان معاون بهداشتی  شبکه و کارشناس مسئولین  واحدهای ستادی در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این جلسه مهندس بنائیان  با اشاره به اجرای دهمین بسیج ملی تغذیه درسال جاری باشعار"ترویج الگوی غذایی سالم باجایگزین های غذایی سالم"گفت : این طرح از 14تا30 دی ماه امسال اجرا می شود.
سپس وی به دستورکارجلسه ولزوم همکاری تمامی  واحدها درامربرگزاری این بسیج ملی تاکید کرد.
گفتنی است حاضرین در جلسه پس از گفتگو و تبادل نظر مواردی نظیر:  برگزاری جلسات آموزشی رمدارس، دانشگاهها، مراکزوپایگاههای سلامت، توزیع ونصب رسانه های آموزشی، برگزاری مراسم زنگ صبحانه سالم وجشنواره های غذایی درمراکزومدارس منتخب باتاکیدبرمصرف حبوبات، تخم مرغ و غیره را جهت اجرا در شهرستا مصوب کردند.

دفعات مشاهده: 995 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر