• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه فصل پاییز سفیران سلامت ادارات شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1398/9/28 |
جلسه فصل پاییز سفیران سلامت ادارات شهرستان در شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، به همت واحد آموزش سلامت، چهارشنبه 27آذر98، جلسه فصل پاییز سفیران سلامت ادارات شهرستان رباط کریم در سالن اجتماعات این شبکه برگزار شد.
گفتنی است دراین جلسه  دکتر وفادار کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت ضمن توزیع بسته های آموزشی مرتبط،  درخصوص بیماری آنفولانزا و گزارشی از این بیماری درشهرستان صحبت کرد.
سپس در ادامه آزیتا رحیمی کارشناس مسئول واحد نظارت برداروی شبکه بهداشت درباره  مهارت کنترل خشم  به صورت کار گروهی آموزش داد.
در پایان جلسه نیز سیده فاطمه موسویان کارشناس مسئول واحد آموزش سلامت  ضمن تشکر از همکاری  و همراهی سفیران سلامت شهرستان با این شبکه ، به مناسبت روز داوطلب (14آذر)،  به قید قرعه به 5 سفیر سلامت  هدایایی  را تقدیم کرد.

دفعات مشاهده: 640 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر