اطلاعیه حمایت بنیاد ملی نخبگان از پایان نامه ‌ها و رساله های دانشجویان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲ |
اطلاعیه حمایت بنیاد ملی نخبگان از پایان نامه ‌ها و رساله های دانشجویان
بنیاد ملی نخبگان از پایان نامه ‌ها و رساله های دانشجویان درموضوعات مرتبط با اجتماع و نظام نخبگانی کشور حمایت می نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: معاونت آینده سازان بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد در مسیر اجرای ماموریت های خود در زمینه برنامه ریزی و سیاست گذاری آینده ساز از پایان  نامه های مقطع کارشناسی ارشد و رساله های مقطع دکترای تخصصی در موضوع های مرتبط با اجتماع و نظام نخبگانی کشور حمایت کند.
دانشجویان علاقه مند به تدوین پایان نامه / رساله پس از هماهنگی با استاد راهنمای مدنظر، کاربرگ کلیات طرح نامه پایان نامه / رساله در زمینه های مرتبط با نظام نخبگانی و اجتماع آینده سازان را تکمیل و به نشانی الکترونیک دفتر برنامه ریزی و نظارت آینده سازان بنیاد ملی نخبگان (research bmn.ir) ارسال نمایند تا پس از بررسی در صورت تائید، هماهنگی های لازم برای حمایت از پایان نامه / رساله انجام شود.
برای دریافت فراخوان از طریق وبگاه بنیاد نخبگان استان تهران (Tehran.bmn.ir) اقدام نمائید.

دفعات مشاهده: 610 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر