برگزاری دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی در دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1398/12/14 |
برگزاری دوازدهمین همایش بین المللی علوم ورزشی در دانشگاه ایران دوازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، اسفندماه سال جاری در دانشگاه  علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی: دوازدهمین همایش بین‌المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی، با شعار "توسعه فناوری ورزشی برای زندگی فعال" جهت هم‌اندیشی، تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه، توانمندسازی در مسیر تدبیر و امید، توسعه ملی وبین المللی توسط پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی و دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی ورزش کشور با حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی، ۱۴ و ۱۵ اسفند ماه ۹۸  در مرکز همایش های رازی  دانشگاه ایران برگزار می‌گردد.
همایش بین‌المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی، با محوریت فعالیت بدنی، تندرستی و پیشگیری از بیماری، فناوری و نوآوری در ورزش، سیاست‌گذاری و توسعه پایدار در ورزش، صنعت ورزش، مطالعات روانشناختی و توسعه فرهنگی و اجتماعی ورزش، توسعه ورزش بانوان، ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، تربیت‌بدنی ویژه (ورزش برای بیماران و افراد با کم‌توانی) و ورزش و رسانه آماده دریافت مقاله از علاقه‌مندان می‌باشد.
بر اساس این گزارش، استادان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه علوم ورزشی می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت همایش به نشانی: ۱۲ thcong.ssrc.ac.ir ضمن ارسال مقاله و شرکت در همایش از آخرین اخبار این همایش مطلع شوند.

دفعات مشاهده: 7062 بار   |   دفعات چاپ: 179 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر