جلسه بررسی توسعه گردشگری سلامت با حضور رئیس دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۴ |
جلسه بررسی توسعه گردشگری سلامت با حضور رئیس دانشگاه
جلسه بررسی توسعه گردشگری سلامت و راه اندازی بخش IPD بیمارستانهای تحت پوشش با حضور رئیس دانشگاه ایران برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این جلسه با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه، دکتر توکلی معاون درمان و کارشناسان بخش IPD مورخ ۴ دی ماه در سالن شورا برگزار گردید.
 در این جلسه به بررسی چالش های موجود و ارائه راهکارها در خصوص امکان راه اندازی برنامه توریسم درمانی و توسعه بخش IPD بیمارستان ها پرداخته شد .
همچنین حدود 6 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه برای مبحث توسعه گردشگری سلامت معرفی شدند و مقرر گردید تا پایان سال زیرساخت‌های لازم برای این کار ایجاد گردد.
گفتنی است دکتر کوهپایه زاده در این جلسه بر تعیین یک فرآیند مشخص و یک الگو و جامع در راستای توسعه گردشگری سلامت و توجه به ظرفیت بیمارستان های دولتی برای پذیرش بیماران بین الملل تاکید کرد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 569 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر