• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

جلسه هم اندیشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با دانشگاه آزاد اسلامی

| تاریخ ارسال: 1398/10/4 |
جلسه هم اندیشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با دانشگاه آزاد اسلامی
جلسه هم اندیشی روسای دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی در راستای توسعه همکاری های مشترک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این جلسه با حضور دکتر کوهپایه زاده ، دکتر متولیان معاون تحقیقات و فناوری ، دکتر موسوی مشاور اجرایی رئیس دانشگاه ، دکتر کبیر مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دکتر طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت همراه مورخ 4 دی ماه در ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد برگزار گردید.
در این جلسه دکتر کوهپایه زاده عنوان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی ایران ، تمام تلاش خود را برای افزایش بهره وری در سیستم و استفاده از ظرفیتها سایر بخشها بکار می بریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: سیاست ما این است که در راستای دانشگاه نسل سوم، از طریق دانش فنی و برنامه ریزی مناسب ، برای دانشگاه درآمد زایی نماییم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد دارای تجارب خوبی است ، تصریح کرد: خیلی خرسندیم که خدمات جدیدی را با  همکاری دانشگاه آزاد اسلامی تعریف کنیم و برای مشارکت در رشته ها و استفاده از ظرفیتها وارد فاز عملیاتی شویم.
سپس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران یک دانشگاه چابک معتبر است .
دکتر طهرانچی آمادگی خود را برای همکاری مشترک با دانشگاه علوم پزشکی ایران، ایجاد کسب و کار دانشگاهی جدید در سطح ملی و بین المللی اعلام داشت.
ایشان ضمن معرفی توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه اجتماعی است و رویکرد جدید ما این است یک دانشگاه نوآور باشیم.
گفتنی است در این جلسه کلیات تفاهم نامه مشترک بررسی گردید و  مسئولین دو دانشگاه در خصوص برگزاری دوره های مشترک آموزشی ، تبادلات علمی ، بین المللی سازی ، توسعه اقدامات فناورانه ، را اندازی رشته های مورد نیاز، طب سالمندی، تربیت دانشجوی خارجی، ایجاد دهکده سلامت ، بهره برداری از ظرفیت های متقابل و توسعه تحقیقات کاربردی ، بحث و تبادل نظر نمودند.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 2936 بار   |   دفعات چاپ: 133 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر