دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه نوآور و خلاق در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۸ |
دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه نوآور و خلاق در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون
دانشگاه علوم پزشکی ایران  به عنوان دانشگاه نوآور و خلاق در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : پیرو معرفی دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دانشگاه برتر در ملاک خلاقیت و نوآوری طرح بسیج ملی کنترل فشار خون ، گفتگویی با دکتر علی گل محمدی مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری ها صورت گرفته است که به شرح ذیل است:
دکتر گل محمدی  عنوان کرد:
بسیج ملی کنترل فشار خون طرحی نوآورانه بود که با مشارکت سایر سازمان ها، استفاده از توان بالای دانشجویان، همکاری معاونت ها، شبکه های بهداشت و درمان و حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ایران به نتیجه رسید.
در بسیج  ملی کنترل فشارخون بالا  به ارزیابی، شناسایی و مراقبت و درمان بیماران مبتلا به فشارخون بالا و گردآوری، پردازش و تحلیل داده‌های مهم‌ترین عامل خطر بیماری قلبی عروقی شامل فشارخون بالا پرداخته شد دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در  314 مرکز و پایگاه و خانه بهداشت و  416 ایستگاه ثابت و سیار به برگزاری این بسیج ملی پرداخت.
وی گفت :  علاوه برارزیابی در شبکه های بهداشتی درمانی، در مراکز تعیین شده مانند درمانگاه ها ، بیمارستان ها ومطب ها ی تحت پوشش سازمان ها ،مراکز و ایستگاه های موقت ثابت/سیار در ادارات دولتی و خصوصی ، ارزیابی صورت گرفت.
این بسیج ملی که نشان از عزم و اراده ملی مردم بزرگ کشورمان دارد از 27 اردیبهشت ماه تا 15 تیرماه 1398 در دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز مانند سراسر کشور انجام شد و این دانشگاه با همت مدیران و کارشناسان و کارکنان ساعی و خدوم با افتخار موفق شد به غربالگری 137.2 % هدفگذاری شده از سوی وزارت بهداشت دست یابدو تعداد 1164583 نفر افراد بالای 30 سال را در منطقه تحت پوشش غربالگری نموده و با دادن آموزش های لازم موارد را به مراکز و پایگاهها جهت پیگیری، ارجاع دهند.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری ها  خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین با ثبت 650.930 مورد ثبت ایستگاهی، در سامانه سلامت وزارت بهداشت، در جایگاه دوم کشوری و با استقرار 180 ایستگاه خانه بهداشت کارگری ثابت و سیار در کارخانجات تحت پوشش و ثبت 66.760 نفر در سامانه فشارخون و همچنین مشارکت 52 درصدی کارگران مشمول؛ رتبه نخست عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری کشور را به‌دست آورده است. آنچه در انجام این امر مهم ما را یاری کرد همکاری و همراهی صمیمانه ریاست محترم دانشگاه و مساعدت و رو شنگری های ایشان بود.
وی افزود: در بسیج ملی کنترل فشار خون در فاز اطلاع رسانی، حساس سازی جامعه، آگاهی بخشی و همچنین جلب مشارکت و  هماهنگی سایر ادارات، نهادها و دستگاه ها دانشگاه علوم پزشکی ایران از ابتکاراتی استفاده نمود که منجر به استفاده از توانمندی حداکثری آ ن شده است .
دکتر گل محمدی اظهار کرد: قطعا نائل شدن به این افتخار بزرگ حاصل تلاش این عزیزان و همچنین ارتباط موثر با بخش های برون سازمانی اعم از استانداریها، وزارتخانه ها و ادارات دولتی، و بخش خصوصی، بانکها، پژوهشکده ها، سازمان ها، شهرداری ها، بیمارستانهای خصوصی و دولتی و خیریه نیروهای نظامی و انتظامی و پایگاههای بسیج، ائمه محترم جمعه و جماعات و تولیت های امامزادگان، خبرگزاری ها و خصوصا ریاست محترم دانشگاه و معاونین محترم بین الملل، توسعه مدیریت و منابع، معاونت اجتماعی، دانشجویی و فرهنگی، درمان، غذا و دارو، تحقیقات و فناوری، آموزشی و روابط عمومی و همکاران محترم ستاد معاونت بهداشت و همه عزیزانی که مارا در این امر خطیر یاری کردند که دست تک تکشان را می فشاریم و از همراهی و همکاریشان سپاسگزاریم.
ایشان با اشاره به تلاش خسته ناپذیر و مثال زدنی همکاران محترم ستاد معاونت بهداشتی و عزیزان شبکه ها و مراکز بهداشت، ذکر کرد: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق شد به میزان پرافتخار 137.2% غربالگری گروه هدف نایل شود. و لازمست به تلاش مداوم و شبانه روزی مراکز بهداشت و شبکه های بهداشت درمان اشاره کنیم که شبکه بهداشت و درمان رباط‌کریم با پوشش 208.7 درصدی و غربالگری 125.201 نفر در رتبه نخست دانشگاه قرار دارد. و به ترتیب مرکز بهداشت غرب تهران با غربالگری 273.723 نفر و پوشش 166.9% و شبکه بهداشت و درمان ملارد با غربالگری با 105.032 نفر و پوشش 144.8% شبکه بهداشت و درمان بهارستان با غربالگری 124.152 نفر و پوشش 125.9% و مرکز بهداشت شمال‌غرب با غربالگری 292.444 نفر و پوشش 120.1% همچنین پوشش اجرای این بسیج ملی در شبکه بهداشت و درمان شهریار با غربالگری 166.497 نفر 118.4 درصد و در شهرستان قدس 77.534 نفر غربالگری شده و پوشش 111.6 درصد انجام شد.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 418 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر